marți, 14 iunie 2011

Logo!

So, without further ado, this is our latest band logo (finally). Ne-a luat ceva, dar in sfarsit avem o idee generala despre cum vrem sa arate. Probabil va urma sa-l facem mai "pro" in curand. 
Cat despre trupa, stam destul de bine, lucram inca la niste material propriu (actual avem o melodie pe terminate). Good news is ca avem multe idei, so it should go along easily. Am reusit sa "cadem de acord" la un soi de stil, pe care evident nu stim cum sa-l definim :)), ergo o sa-i zicem generic indie rock(evident pentru ca e rock si e independent:))), but do be open minded (our songs still are punchy, "genul" ales e doar un compromis pentru momentele in care o sa urmeze intrebarea "si ce cantati?..") 
So yeah, things are going fine. Urmatorul show nu stim cand o sa fie. Daca e al nostru, independent, probabil va fi pe la inceputul lui iulie, dar se pot ivi alte mici giguri pe parcurs so stay tuned. 
O sa mai punem update-uri pe facebook (poze, vlogs, filmari...eventual cu melodiile noi) ca sa nu va plictisiti(search Taped, you can't miss it.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu